fbpx

Oksana Starostina: kõik tuleb omal ja alati õigel ajal

Oksana Starostina

Ukraina konsultatsiooniäri Global Export Consulting juhtiva Oksana Starostina jaoks oli sõjaga kaasnev stress tõuge, mis pani ta oma oleviku ja tulevikuplaanide üle mõtlema. Küsis Erik Samel.

Kuidas kirjeldaksite end juhina?

Pean end optimistiks ja olen motiveeritud igas ettevõtmises edu saavutama. Olen tänulik igasuguse elukogemuse eest ja suudan oma kolleege ning kliente optimismiga täita. Usun, et kõik meie elus tuleb omal ja alati õigel ajal.

Kuidas sõda on teie prioriteete muutnud?

Üldjoontes on mu isiklik vaatenurk muutunud laiemaks: varasemalt olid fookuses puhtalt ärilised eesmärgid, nüüd ühiskond kui tervik. „Pärast sõda“ pole veel saabunud, kuid me peame mõistma, et ühiskond ja äri muutuvad, juba praegu, sõja ajal. Meil on ees palju proovikive alates ebastabiilsusest ja halvenevatest majandustingimustest kuni hävinud infrastruktuuri, rahastamisvõimaluste kadumise ning puuduliku juurdepääsuni toorainele ja ressurssidele.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt