fbpx

Liidri kaugjuhtimispult

Kui satud ühel hetkel Zoomis kolleegi elutuppa, selle asemel et tema taustaks on abstraktne newyorgilik loftipilt, siis on alust arvata, et olete jõudnud oma koostöös uude etappi – tõeliselt usalduslikku ja avatud koostööetappi. Just seda koges Katri Delimoge ühel järjekordsel veebikoosolekul. Kuidas sealt loftipildi juurest aga kolleegi elutuppa pääseda, sellest ta siin lähemalt räägibki.

Koostöö ja usaldus käsikäes

Päriselt toimiv koostöö (kontoris, hübriidis või täielikult distantsilt) on võimalik ainult siis, kui on usaldus. Sellega pole alati kõige lihtsamad lood. Aga kas see ei võiks siiski olla midagi eelduslikku? Miskit, mida lihtsalt antakse ja võetakse vastu, ilma usalduspagunite välja teenimiseta aastate kaupa? Kas usaldust ei võiks lihtsalt… usaldada? Jah, võib ja tulebki. Kuidas sinna aga jõuda ja millist (kaug)juhi tööpulti selle tarvis on? Ei miskit ületamatult keerulist: tuleb olla autentne, selgesõnaline ja empaatiline meistersuhtleja. Ning vallata vabalt digikeelt.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt