fbpx

Kristi Lomp: ületöötamine ei ole enam moes

Kristi Lomp. Foto: Aigar Lusti

Selver ASi juht Kristi Lomp alustas teekonda juhina juba 18-aastaselt toitlustusäris. Kogemuse asemel oli tal siis selge teadmine, mida teha teisiti kui need juhid, kelle juures ta ise varasemalt töötas. Küsis Kadri Kütt.

Saite juba nii noorelt juhiks. Kuidas?

Minu elus on olnud hästi palju asjade kokkulangemist. Mu tööelu sai alguse kooli kõrvalt ja selle põhjal tekkis arusaam, mida tahaksin edasi teha. Juhiks ajendas mind aga muu hulgas saama see, et tajusin tollaste juhtide ebakompetentsust. Mulle ei meeldinud see, mida ja kuidas nad tegid. Nii otsisin võimalusi teha asju paremini. Kui siis sattus silma alla huvitav tööpakkumine, siis kandideerisin ja nii ta läks.

Mis see oli, mida otsustasite ise juhina teisiti teha?

Ma ei pidanud õigeks toorest kamandamist ja näpuga näitamist, et mida on vaja teha,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt