fbpx

10 levinud viga, mida juhid teevad silmast silma vestlusel

Selge see, et niisugusest vestlusest on kasu mõlemale osapoolele, kui see on korralikult ette valmistatud. Silmast silma vestlus loob usaldust, toob selgust ja aitab välja selgitada, milline on ühe või teise inimese pühendumise tase. Juhtimis-coach Marika Raiski toob siin aga välja levinumad vead, mida sellisel vestlusel tehakse.

Silmast silma vestlus on juhi ja töötaja kohtumine, kus räägitakse sellest, mis on vahepealsel ajal toimunud ja mis ees ootab. See on väga hea võimalus olla kursis sellega, kuidas inimestel tiimis läheb. Mis seis on nende tööprojektidega, millised on suhted tiimis, mis on isiklikud proovikivid, hoiakud, suhtumised… Silmast silma vestlust viiakse enamasti läbi kord kuus, kuid vajadusel ka kaks korda või muus rütmis. Kohtumine kestab reeglina pool tundi kuni tund.

Workforce Institute’i uuringust selgus, et juht mõjutab tegelikult töötaja vaimset tervist sama palju kui tema abikaasa või partner.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt