fbpx

Valeria Kuzmenko: kui senised töömustrid olid laiali lagunenud, võtsime ettevõttes vastu otsuse „Ela!“

Valeria Kuzmenko

Maisitärklisel põhinevast polümeerist valmistatud keskkonnasõbralike ning biolagunevate ühekordsete lauanõude ja pakendite tootja Ecocorn täitis eelmisel aastal vaatamata sõjale kõik eesmärgid. Ettevõtte asutaja Valeria Kuzmenkoga vestles Erik Samel.

Kuidas te ennast iseloomustaksite?

Mulle meeldivad uued ülesanded, püüan kogu aeg õppida. Mulle meeldib, kui elu minu ümber keeb. Meeldib olla kasulik oma lähedastele… ma võin keset ööd pidžaamas appi tormata. Mulle meeldib mõjutada sündmusi enda ümber, näha tulemust. Seepärast ongi ökoäri idee minu jaoks väga loomulik – see on aitamine ja kaitsmine.

Juhina olen tüübilt pigem innustaja ja mentor. Ehk seetõttu on meie võtmetöötajad olnud minuga koos alates esimesest päevast kuni tänaseni. Hindan neid inimesi meeletult!

Mul on ainult üks põhimõte või pigem eluviis: mina olen oma elu põhjus. See tähendab, et minu elus toimub ainult see, millele ma annan oma nõusoleku.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt