fbpx

Kuidas Google oma kultuuri kaotas

Veigo Kell

Nii kümme või rohkemgi aastat tagasi räägiti kõikjal Google’i juhtimiskultuurist. Seda analüüsiti juhtimisajakirjades ja -konverentsidel, sellest kirjutati raamatuid. Pole ka ime – Google oli Ameerika Ühendriikide kõige ihaldatum tööandja. Järelikult tehti seal midagi õigesti, mida tasus kopeerida. Google’i asutajad Larry Page ja Sergey Brin teatasid, et nad ei soovigi olla tavaline ettevõte. Mingil hetkel mängiti isegi ideega juhtimistasandid kaotada, et tarkvarainseneridel oleks bürokraatiavabam töötada. See eksperiment lõppes siiski kiiresti.

Google oli kuulus näiteks selle poolest, et arendajatel võimaldati 20% tööajast tegeleda neid huvitavate projektidega. Ülima põhjalikkusega uuriti ka seda, kuidas meeskonnad kõige efektiivsemalt töötaks.

Ja siis juhtus 2023. aasta jaanuaris see, et Google’is vallandati kirja teel hulk töötajaid. Ei, mitte kümneid ega sadu, vaid vallandamisteade tuli tervelt 12 000 töötajale. Nagu mainitud, toimus see küllalt ebameeldival viisil. Polnud vahet, kas sa olid parasjagu puhkusel,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt