fbpx

Roofit.Solar jõudis konkursil Start-Up Energy Transition 2023 esikolmikusse

Põlvamaal asuv moodsa juurdeehitusega maja toodab kolmandiku suvisest elektrist (Foto: Roofit.Solar)

Eesti päikesekatuste tootja Roofit.Solar tõestas oma innovatiivsust mainekal rahvusvahelisel energeetikakonkursil Start-Up Energy Transition 2023. Žürii tunnustas kiirelt arenevat Eesti rohetehnoloogia ettevõtet puhta energia tootmise ning salvestamise kategoorias, kus Roofit.Solar platseerus esikolmikus.

Saksa Energiaagentuuri ja Maailma Energeetikanõukogu korraldatud konkursil kandideeris hinnatud energeetikaauhindadele enam kui 400 ettevõtet 63 erinevast riigist. Rahvusvahelistest ekspertidest koosnev žürii valis välja 100 innovatiivsete energialahendustega silma paistnud iduettevõtet ja nomineeris viies erinevas kategoorias kolm parimat.

Andres Anijalg on firma Roofit.Solar tegevjuht ja kaasasutaja (Foto: photothek/dena)

„Meil on äärmiselt hea meel, et saime taas tuua Eestis arendatud päikeseenergia tehnoloogia rahvusvahelise publiku ette,” sõnas Andres Anijalg, Roofit.Solar tegevjuht ja kaasasutaja. „Roofit.Solari valimine maailma parimate energeetika idufirmade hulka näitab, et suudame ikka ja jälle ka rahvusvahelisel tasandil oma uuendusliku päikesekatuse lahendusega silma paista.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt