fbpx

Mari-Klara Stein: tehnoloogia ei tohiks juhtida, vaid nõu anda

Mari-Klara Stein

Mari-Klara Stein uurib, missugune võiks välja näha tulevikutöö ja millised on selle proovikivid. Suurema osa oma akadeemilisest karjäärist on ta veetnud võõrsil ja nüüd tagasi olles näeb ta just Eestis valmisolekut teha tulevikutöös järgmine tiigrihüpe. Kirjutab Kadri Kütt.

Mari-Klara on pärit Tartust ja akadeemikute perekonnast, aga veel ülikooliõpingute alguses ta enda jaoks samasugust tulevikku ei näinud. Pärast keskkooli unistas ta lenduriks saamisest, aga läks siis hoopiski IT Kolledžisse õppima ja asus samal ajal tööle äritarkvarafirma SAP konsultandina. „Töö ja kliendid olid toredad, aga poolteist aastat hiljem tundsin, et mu päevad võiksid olla vaheldusrikkamad. Siis ei olnud see veel küll teaduse kutse, vaid soov reisida ja maailma näha.”

Mari-Klara jaoks oli kõige loogilisem viis selleks minna välismaale magistrit tegema. IT Kolledžis kuulutatud stipendiumipakkumise kaudu jõudis ta Saksamaale Lübecki ülikooli juurde kuuluvasse International School of New Mediasse,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt