fbpx

Selleks et olla vastupidav, tuleb olla paindlik

Valerie Kuzmenko

Kuidas tegutseda ebakindlas õhkkonnas? Kuidas raskustest üle saada, kui pead täiesti uuelt lehelt alustama? Translate.com tegevjuht ja konsultatsiooniagentuuri SalesTech asutaja Valerie Kuzmenko räägib juhtimispõhimõtetest, mis aitavad tal pärast Venemaa sissetungi Ukrainasse oma äri arendada ja elu uues keskkonnas üles ehitada.

Pärast 24. veebruari 2022 muutus ukrainlaste elus palju, kui pehmelt väljenduda. Me kolisime, korraldasime ümber äriprotsesse ja kõike muud. Muidugi mõjutas see muutus ka mind. Enne sõda tegelesin rohkem naisjuhtide teemaga ja Ukraina idufirmade turulemineku strateegiatega, kuid alates eelmisest aastast said prioriteetideks Ukraina ettevõtete tegevuse laiendamine ja koostöö rahvusvaheliste organisatsioonidega.

Ma kolisin Ühendkuningriiki, kus elukallidus on palju kõrgem. Mul polnud selget plaani ega arusaama, kuidas ma oma elu üles ehitan. Aga paindlikkus aitas mul kohaneda, säilitada vastupidavuse ja lõpuks kasvada.

Paindlikkus ongi siin oluline märksõna – see võimaldab saavutada ärieesmärke ka kiiresti muutuvas keskkonnas.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt