fbpx

Pühendumusuuringu asemel töötajakogemuse monitooring

Pille Parind-Nisula

„Olge valmis seninägemata muudatusteks,“ ütlevad personalivaldkonna arvamusliidrid. Justkui me ei oleks neid muutusi juba küllalt näinud ja pidanud nendega kohanema. Kuidas ikkagi muudatuste tuules toime tulla ja paindlik olla? Uuringutest on välja tulnud, et nii töötajad kui ka juhid tunnevad mudatuste väsimust. Kirjutab Pille Parind-Nisula.

Tööelu transformatsioon

Kõige olulisem, mis on juhtunud – sõna „töösuhe” juures on rõhk liikunud liitsõna esimeselt poolelt teisele, „suhtele“. Me tähtsustame varasemast palju enam oma suhet tööandjaga, vastava äri ja klientidega. Uuringud kinnitavad, et töötajate heaolu sõltub senisest rohkem sellest, kas isiklikud ja ettevõtte väärtused sobivad kokku. 2021. aasta Gartneri uuringu (Hybrid and Return to Work Survey) alusel möönis 53% küsitletutest, et kahtleb pärast pandeemiat oma igapäevase töö sobivuses ja tähenduslikkuses. Töötajate rahulolu mõõtev Gallup toob välja, et vaid 20% töötajatest tunneb end oma töös edukana.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt