fbpx

Pädev reisilennukit juhtima, aga mitte sotsiaalmeediasse postitama

Veigo Kell

Aasta alguses teatas üks British Airwaysi A350-1000 lennuki kapten oma Twitteri konto arvukatele jälgijatele kurva sõnumi. Kuna Briti lennufirma kehtestas pilootidele, pardapersonalile ja teistele töötajatele sotsiaalmeediasse postitamisel uued karmid reeglid, ei olnud enam võimalik tööelust tehtud pilte või videoid lisada sellistele populaarsetele platvormidele nagu Instagram, Twitter ja TikTok. Ükskõik, kui süütud need ka ei tundunud.

Nii mõnigi piloot ja salongiteenindaja on aga endale aja jooksul kogunud päris märkimisväärse arvu jälgijaid. Näiteks mainitud A350 kapten Dave Wallsworthil on Twitteris üle 113 500 jälgija.

Pärast uute reeglite kehtestamist puhkes Twitteris pahameeletorm. Pilootide postitused meeldivad inimestele, sest lisaks sellele, et jäädvustused on tavaliselt tõesti jagamist väärt, aitavad need PR-osakonnast palju paremini avada pilooditöö olemust ja iseärasusi ning tekitada kuuluvustunnet. Nii toimivad need ju tööandjale tasuta brändipromona. Võiks tunduda, et sulaselge võit mõlemale poolele, aga ei.

British Airways aga eitas,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt