fbpx

Aasta tehnikaüliõpilane 2022 Artur Lavrov: inseneride leiutised teevad elu lihtsamaks

Artur Lavrov on aasta tehnikaüliõpilane 2022 (Foto: erakogu)

Eesti Inseneride Liidult (EIL) aasta tehnikaüliõpilase 2022 tiitli pälvinud Artur Lavrov (23) on mitmekülgsete huvidega noor mees, kes hakkas juba 3-aastaselt LEGO klotsidega mängides esitama küsimusi, uurima probleeme ning leidma neile lahendusi. „Just sellega tegelevadki ju insenerid – leiavad probleemidele lahendused ning tänu teadustööle leiutavad uut ja põnevat,“ räägib kevadel bakalaureusetööd kaitsma hakkav Artur. Küsimusi esitas Mari Kamps.

Fotol (vasakult paremale): Eesti Inseneride Liidu (EIL) president Igor Krupenski, 2022. aasta tehnikaüliõpilane Artur Lavrov, 2022. aasta insener Viljo Allik, EIL-i asepresident Enn Kerner (Fotograaf: Aleksander Tali)

Artur kinnitab, et oli aasta tehnikaüliõpilase nimetuse väljaandmisest teadlik ja oli ühtlasi ka kursis, et tehnikaülikooli inseneriteaduskonna esindaja esitas tema kandidatuuri. „Minu esitaja põhjendas väga hästi, miks ta näeb just mind selle tiitli väärilisena ning olen talle väga tänulik.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt