fbpx

Igaühel võiks olla vaimse tervise treeningplaan

Borealise juht Timo Simonlatser põletas end pärast tippsportlase karjääri ettevõtlusesse sisenedes nii füüsiliselt kui ka vaimselt peaaegu läbi. Tänu sellele hakkas ta aga enesearenguga tegelema, mõistes, et juhi vastutus on hoolitseda nii enda eest kui luua selleks võimalusi töötajatelegi. Lähemalt uurib Kadri Kütt.  

Mis juhtus, kui sa tippspordiga lõpetasid?

Lõpetasin tippspordi 2015. aastal ja tulin sujuvalt ettevõtlusesse üle. Ambitsioonika sportlasena tundsin, et kogu energia tuleb nüüd Borealise juhtimisse kanaldada. Valdkond on küll teine, aga mõtlesin, et pean omandama vajalikud oskused ja ärimaailmas ka tulemuse ära tooma. Sportlasena olin vaimse tervisega tegelenud ja sain aru, et kõik on iseenda kätes, kuid tööalaselt see nii ei toimi. Seal saavutatakse tulemus tiimiga ja seejuures mängib suurt rolli just iga inimese vaimne tervis. Mängus on tiimi ühtsus ja häälestus.

Kandsid siis spordimeheliku suhtumise üle…

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt