fbpx

Turunduse viis suurimat väljakutset 2023. aastal

Turundus on viimaste aastate ja aastakümnete jooksul läbi teinud tohutu muutuse ning aeglustumise märke ei ole näha ka 2023. aastal. Seisame silmitsi ülemaailmse pandeemia järelmõjudega, jõhkra sõjaga Euroopas, majanduslike probleemidega, tehnoloogiamuudatustega… Kirjutab Mari-Liis Vaher.

1. Tarbijatel puudub usaldus

Ühest küljest tunnevad ja näevad tarbijad iga päev, kuidas maailm on ülekoormatud pealiskaudsete reklaamide ja müügitunnelitega ning tegutseb ka pettureid ja iga päevaga on raskem aru saada, keda saab päriselt usaldada. Teisest küljest aga ei usalda Fournaise Groupi uuringu kohaselt 80% tegevjuhtidest oma turundajaid, kuna nad on ettevõtte finantsreaalsusest liiga eraldatud. Paljud ettevõtete omanikud on samas ka pettunud oma turunduse või selle puudumise pärast (eriti käib see väikeste ja keskmise suurusega ettevõtete kohta, mis moodustavad WorldBanki andmetel umbes 90% ettevõtetest ja üle 50% kogu maailma tööhõivest).

Inimesed teevad äri nendega, keda nad tunnevad, kes neile meeldivad ja keda nad usaldavad.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt