fbpx

Kas see, millega ma tegelen või tegelema pean, on sümptom või probleem?

Tehnoloogia areng ja informatsiooni (üle)küllus toodab omakorda aina uusi lahendusi-nippe, kuidas muuta juhtimistki efektiivsemaks. Paljud neist on meeleolukad ja pakuvad omajagu proovikivegi, kuid kas need lahendavad ikka tegelikku probleemi või leevendavad vaid ajutiselt sümptomeid? Kirjutab juhtimise ja küberturvalisuse koolitaja-konsultant Kristjan Kaskman.

Näidikule kleeps peale

Rööprähklemise tagajärge juhtimises ilmestab hästi ühe mu sõbra kogemus. Tema ja ta tööandja olid parasjagu teel objektile, kui auto lõpetas koostöö ja kapoti alt hakkas tulema korralikku suitsu. Mootoriõli puudumise tõttu jooksis mootor kokku ja see oligi suitsu põhjus. Kuid näidik andis juba ammu teada, et midagi on viltu. Mida tegi autoomanik? Pani näidikule kleepsu peale, sõitis rahulikult edasi ja punane tuluke ei seganud enam. Tuleb ehk tuttav ette: pahatihti paneme silmad kinni, kleebime kleepsu probleemile peale, süvenemata, mis punase tulukese taga ikkagi on. Ent see on valus ja kulukas!

Näilise efektiivsuse tagajärg on pealiskaudsus

Tehnoloogia areng on loonud illusiooni,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt