fbpx

Aasta Betoonehitis 2022 selgub 16. märtsil

Püha Johannese Kool on üks konkursile esitatud ehitistest (Foto: Tiit Veermäe)

Eesti Betooniühingu ja Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu korraldatavale konkursile „Aasta betoonehitis 2022” esitati 13 ehitist. Võistluse žürii alustab tööd jaanuaris. Võitja kuulutatakse välja Betoonipäeval 16. märtsil 2023. aastal.

„Meie konkursil osalevad mitmed märgilise tähendusega hooned ja rajatised: Tallinna Muusika- ja Balletikool (MUBA), esimene monoliitbetoonist ökodukt Eesti maanteedel, LNG-terminali haalamiskai,” ütles Eesti Betooniühingu juhatuse esimees Imre Leetma. „Hea meel on võistlusel näha mitmeid silmapaistva arhitektuuriga kvaliteetelamuid.” 

„Narva linna jõepromenaad on saanud kauaoodatud lisa, mille tähenduslikuimaks osaks on nn 5-krooni vaateplatvorm ning sellel graafilise betoonina teostatud legendaarse vaate teostus betoonis,“ lisas Leetma.  

„Eesti taristuehituses on betoonrajatised olulisel kohal, nii ka meie võistlusel – Väo liiklussõlm, Puiatu ökodukt Tallinna-Tartu maanteel,” tõdes Eesti Betooniühingu tegevdirektor Toomas Vainola. „Betoonist sadamarajatiste kuulsusrikas rida jätkub LNG-terminali haalamiskaiga,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt