fbpx

Mis on väärtuskonflikt? Puust ja punaselt

Väärtuskonflikti mitmetahulist olemust aitavad mõista coach ja koolitaja Jaanika Rannula (Upwise Coaching OÜ) ning Helle Gern (coach, Interim Agentuuri Velström Vallner Tohver koolitusvaldkonna juht). Nendega vestles Tuuli Elstrok.  

Näide 1. Meil ei alga koosolek mitte kokkulepitud ajal, vaid siis, kui kõik on kohal. Juht on küll palunud olla täpne, ent ikka hilinetakse. Ükskord ootasime ühte inimest üsna pikalt, lõpuks helistasime. Ta vastas, et on lapsega arstil ja tal polegi arutletaval teemal mingit arvamust. Juht vastas seepeale: ahah, okei. No minu meelest ei ole okei! Kui on tehtud üldkoosolek, et kõik saaksid rääkida, siis austame palun üksteist ja peame kokkulepetest kinni. Saan aru, et täpsus on minule olulisem kui enamikule, aga lõpuks tekib ka mul tunne, et no mida ma siis üksi rabelen!

Näide 2. Läksin ettevõttesse müügijuhi positsioonile ja rügasin esimesed neli kuud nagu pöörane.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt