Kõik artiklid

Meenete aastakalendri planeerimine

Autor: Kruze

Öeldakse, et planeerimine on edu võti ja see kehtib pea kõige puhul. Aastaring hakkab täis tiksuma ning õige pea koputab uksele juba uus aasta. Reklaamkingituste olulisust kiputakse tihti alahindama, aga mida ei teata on see, et ärimeene “töötab” enamasti oluliselt kauem kui mistahes muu turunduse tööriist. Seetõttu tasub kingituste tegemine ja planeerimine strateegiliselt läbi mõelda. […]

Öeldakse, et planeerimine on edu võti ja see kehtib pea kõige puhul. Aastaring hakkab täis tiksuma ning õige pea koputab uksele juba uus aasta. Reklaamkingituste olulisust kiputakse tihti alahindama, aga mida ei teata on see, et ärimeene “töötab” enamasti oluliselt kauem kui mistahes muu turunduse tööriist. Seetõttu tasub kingituste tegemine ja planeerimine strateegiliselt läbi mõelda. Selleks, et vältida ootamatuid üllatusi, tasub reklaamkinkide vajadus kindlaks määrata juba turundusplaane tehes. Nende kavandamine aitab püsida eelarves ja tagab meenete olemasolu terveks aastaks. Kui ettevõtte turundustegevused on eesootavaks aastaks paika pandud, tasub läbi mõelda, millised tegevused vajavad toestuseks ka reklaammeeneid. Kas selleks on sündmused koostööpartneritele, kevadine kampaania, jõulud, kliendipäevad või hoopis mõni muu sponsoreeritav üritus. Lisaks sellele, et kingituste planeerimine ja tellimine terveks aastaks ette annab teatava meelerahu, on see ka suures pildis oluliselt soodsam, sest kui tellida korraga 5000 pastapliiatsit 500 asemel, on tükihind oluliselt soodsam. Planeerimiseks on kõige lihtsam jagada vajalikud meened vastavalt kasutusalale liikideks:
  1. Esmajärjekorras tasub kindlasti tegeleda n-ö kohustuslike toodetega: visiitkaardid, pastakadkruusid jms. Nende kasutusala on üldiselt üsna lai, näiteks kontoris, kodudes, messidel ja kampaaniatel. 
  2. Seejärel tasub üle vaadata hooajalised vajadused, näiteks helkuridvihmavarjudmütsid, sallid, rätikud jne. 
  3. Siis tuleks üle vaadata erinevate tekstiiltoodete vajadus: tööriided, suvepäevade särgid, muud koosviibimised jne. Seda tehes tasub kaardistada ja läbi mõelda kõik üritused, mis eesootavaks aastaks planeeritud on, siinkohal on vaja mõelda, kas ja milliseid meeneid veel üritustel jagada saab. 
  4. Viimasena võiks mõelda ettevõtte tegevusalast lähtuvate meenete peale, siin on hea ideid ammutada sellest, milliseid tooteid või teenuseid igapäevaselt pakutakse ning kas saab meeneid sellega siduda. Näiteks tehnoloogiavaldkonna ettevõte saab jagada mälupulkasid, hiiri, kõrvaklappe ja muid IT-meeneid.
Tasub meeles pidada, et kui ettevõttes ei ole võimalik ennustada aastast reklaammeenete vajadust, tuleb kingituste tellimisega alustada 8-10 nädalat varem, vaid nii saab tagada, et kaup jõuaks õigeaegselt, erisoovid saaksid täidetud ja kõik sujuks. Kui jätta meenete tellimine liiga hilja peale, tuleb tihtipeale leppida kaubaga, mis veel laos alles on. Lisaks eelmainitule tasub arvestada, et kokkuvõttes tuleb see kindlasti kallim, kui planeeritult kingitusi ette tellides.  Kui soovid reklaammeenete planeerimisel abi, saab pöörduda ka meie müügispetsialistide poole, kes vajadusel nõu ja jõuga aitavad.
Siit postituse alt leiad Kruze meeneteplaani, mille abil reklaammeeneid terveks aastaks ette planeerida. LAADI ALLA MEENETE PLANEERIMISE PLAAN

Kruze Disain soovib kinkimise rõõmu ja brändimise tarkust! 

Kruze Disain pakub Eesti mitmekesisemat masinaparki äri- ja reklaamkingituste toodete trükiks alates siidi-, tampo- ja digitaalsest trükist kuni kuumpress-, sublimatsioon- ja UV-trüki ning tikkimiseni. Kuna tootmine toimub Eestis kohapeal, on teenus kiire ja paindlik. #kruzedisain #kruze #disain #logo #kuumpresstrükk #eluviis #bränding #hooldus #tootehooldus #logoga #reklaamkink #ärimeene #ärikingitus #kingitus #planeerimine #reklaammeened #kinkekomplektid #giftset #personaliseeritud #korporatiivkingitused #nimelisedkingitused #kingidkollektiivile #kingitused #tsärgid #koostöö #kingiideed #uusärihooaeg #sügistooted #ärihooaeg #kingidpartneritele
Kõik artiklid

Veel samal teemal: