fbpx

Kuidas sinul läheb?

Üks siiralt küsitud „Kuidas sul läheb?” annab koostöösuhetele tõeliselt võimsat kütet ja soojust. Kirjutab Katri Delimoge.

„Sa küsid alati, kuidas meil läheb. Aga kuidas sinul endal läheb?” uurib mu kolleeg. Olen hetkeks justkui puuga pähe saanud ja ei oska kohe midagi vastata. Tõepoolest, kuidas mul siis läheb? Adun, et mulle ei meenugi, millal ma seda endalt viimati küsisin. Vähe sellest, millal ma sellele üldse mõtlesin.

Mina ja mu hõim – kuulun siia või mitte?

Tööl ja tööl on vahe ning see on suuresti seotud sellega, kuidas me ennast seal tunneme. Kas ma tunnen, et ma kuulun siia? On need tõesti minu inimesed? Kas tunnen, et olen väärtustatud ka kui inimene, mitte üksnes professionaalina? Päriselt, siiralt ja alati?

Kui me inimesena tunneme oma organisatsioonis ja meeskonnas kuuluvustunnet, siis oleme õnnelikumad,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt