fbpx

Poke Bowli juht: restoraniäri ootab pikisilmi insenerilahendusi

Poke Bowl & MEZE omanik ja juht Mikk Rajaver (Foto: erakogu)

Inimesed on kiire elutempo tõttu valmis tellima üha enam teenuseid väljast. Kui eraisiku jaoks on elurütmi muutus omamoodi proovikiviks, siis teenusepakkujale tähendab see tõelist katsumust. Eesti ühe suurima restoraniketi Poke Bowl & MEZE omanik ja juht Mikk Rajaver tunnistab, et näeb digitaliseerimises suurt potentsiaali ja ootab väga restoraniärisse sobivaid insenerilahendusi.

Tervislik ja mitmekesine (Foto: erakogu)

Mitmekesisus normiks

Vaid mõnikümmend aastat tagasi olid meie ühiskonna teadmised toiduallergeenidest ja toidus leiduvate ühendite mõjust tervisele suhteliselt primitiivsed. Täna on klient allergeenide, talumatuste ja lihtsalt maitseelistuste osas palju teadlikum, mis tegelikult on väga hea, kuna teadlikkus toetab tervet elustiili ja inimese igapäevast heaolu.
Restoranis peame suutma pakkuda gluteeni- ja laktoosivaba toitu, mis on omaette katsumus. Lisaks peame soodustama väiksemat lihatarbimist,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt