fbpx

Parimad viimase hetke jõulukingiideed

Juba vähem kui kahe kuu pärast on taas käes jõulud, mille puhul on kena meeles pidada nii kliente, koostööpartnereid kui ka kolleege. Paljudel ettevõtetel on kingitused juba tellitud, kuid on ka neid, kellel pole seni olnud mahti jõuludele mõelda. Täna on selleks tõesti viimane aeg!

Jõulupühadele eelneval ajal on traditsiooniliselt tootmisüksused ülekoormatud, logistika kipub venima ning tellitud kaubad ei pruugi ei Aasiast ega Euroopastki enam õigeks ajaks kohale jõuda. Seega tasub olla ettenägelik ja mõelda läbi ka varuvariandid. Õnneks on palju toredaid, praktilisi ning moodsaid nii-öelda viimase hetke kingitusi, mille üle saajad südamest rõõmustavad.

Võta kähku ühendust äri- ja reklaamkingituste ettevõttega!

Kel jõulukingid veel puudu, tasub kiiresti võtta ühendust Kruze Disainiga ning uurida, milliseid tooteid jõuaks veel tehastest tellida või mis on hetkel laos olemas. Kingiideid vaata ka Pinterestist

Eelista eestimaist!

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt