fbpx

Messente – tähtis legoklots ettevõtte kliendisuhtluses

Lauri Kinkar

Messente platvormi kaudu jõuab ettevõtetelt klientideni ligi 3 miljonit sõnumit päevas. Ning see on alles vahefiniš teel suurema eesmärgi poole. Ettevõtte asutaja ja tegevjuht Lauri Kinkar jagas Kadri Kütile Messente telgitaguseid.

Sõnumiäri ajav Tartu iduettevõte Messente Communications kasvas üheksa aastat tagasi välja mobiilseid lisaväärtusteenuseid pakkuvast Mobi Solutionsist. Asutajad nägid Mobi Solutionsis koos töötades, et nende lepingud mobiilioperaatoritega võimaldasid lisaks makselahenduste pakkumisele ka lõppklientidele SMSe saata. Juba tol ajal olid olemas kinnituste-meeldetuletuste teenus sõnumitena ning platvormid, aga Kinkar ja tema kolleegid teadsid, et suudavad seda paremini teha – kliendi jaoks läbipaistvamalt ja geograafiliselt suuremal skaalal.

Nii pandigi algus Messentele, tarkvaraplatvormile, mis on kas otse või kaudselt maailma kõigi operaatoritega ühendatud. Teisalt on sellega seotud aga ettevõtted, näiteks logistikateenuste pakkujad ja pangad, kellel on vaja kiirelt ärisõnumeid saata. „Ettevõtted ei pruugi teada, kus nende klient parasjagu on ja mis operaatori teenuseid ta kasutab.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt