fbpx

Skeleton Technologiese Ants Vill: tootmises ja arenduses tuleb teadmisi pidevalt juurde hankida

Skeleton Technologiese juhatuse liige Ants Vill (Foto: erakogu)

Skeleton Technologiese kommertsdirektori ja juhatuse liikme Ants Villi (33) haridustee ja karjäär on siiruviiruline, läbiva teemana kerkib esile energiasääst ja roheline mõtlemine ning soov maailma paremaks muuta. Kuidas on aga võimalik humanitaarsest Tallinna Prantsuse Lütseumist jõuda superkondensaatoreid valmistava ettevõtte tootearendust, tootmist ja müügitiime juhtima? Küsimusi esitas ja vastused kirjutas üles Mari Kamps.

„Lütseumis õppides, lõpetasin aastal 2008, oli võimalik ette kujutada üldse umbes kolme elukutset: arst, advokaat või riigiametnik. Tootvast tööstusest või ettevõtlusest seal majandusteooriate kontekstis liiga palju ei räägitud,“ meenutab Ants Vill.

„Mul oligi mõttes minna Tartu Ülikooli kas õigusteadust või riigiteaduseid õppima. Õigusteadusest jäin ülimalt napilt välja, riigiteadustesse sain kindlalt sisse. Tol ajal oli riigiteadusi tasuta kohal õppides võimalik võtta piiramatus koguses aineid ka teistest teaduskondadest. Võtsin õigusteaduskonnast nii palju aineid,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt