fbpx

Appi, esmaspäev!

Katri Delimoge kirjutab märkidest, mis viitavad, et ehk on aeg mõelda töö vahetamisele. Et esmaspäevad oleksid taas toredad!

„Ma elan reede nimel ja tõusen juba pühapäeva hommikul üles mõttega, et appi, kohe on jälle see kohutav esmaspäev! Mul on nii raske leida põhjust, miks sel hommikul voodist üldse tõusta…” jagab mu hea tuttav ühel lõunakohtumisel.

See esmaspäev või kõik esmaspäevad?

Meie kõigi tööelus on oma etapid: mõnel perioodil oleme justkui laineharjal ja siis jälle mudases mülkas. See on igati okei, sest päevad pole ju teatavasti vennad. Küll aga on oluline vahe selles, kas tegu on sinu jaoks mööduva või pideva nähtusega. Kui see tunne on pidev, siis võib see olla selgeks viiteks, et vajad oma ellu muudatust uue väljakutse, keskkonna ja võimaluste näol. Siin on viis mõttemärki sellest, et taolises (meele)seisundis jätkamine pole enam jätkusuutlik ning ehk on tõepoolest kätte jõudnud aeg midagi uut ette võtta:

  1. „See on lihtsalt töö…”

Töö ei paku sulle enam rõõmu ega tähendust?

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt