fbpx

Praktiline ja kvaliteetne kink näitab saajale, et temast hoolitakse

Praktiline, kvaliteetne ja personaalne kingitus on kingisaaja jaoks tähendusrikas, sest näitab, et tema heaolust ja turvalisusest hoolitakse. Parim kink valitakse alati välja saajat silmas pidades ning seoses algava sügisega pakume välja mõned ideed, kuidas klientidele ja koostööpartneritele oma hoolivust näidata.

Vahva sõnumiga pilkupüüdvad vihmavarjud

Vihmavari pakub kaitset, kui vihmapilved on meie kohale kogunenud, aga meil on kindlasti tarvis just siis uksest välja astuda. Hea vihmavari on vastupidav, kaalult kerge ning disainilt silmapaistev. Ettevõtte logo vihmavarjul on oluline detail, sest meenutab kinkijat saajale veel kaua. Ja kui veel lisada vihmavarju kujundusele midagi humoorikat, võib olla kindel, et kingisaaja kannab seda rõõmuga endaga kaasas ning sõnum jõuab kaugemalegi.

Helkur – soodsaim elupäästja

Helkuri leiutas 1934.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt