fbpx

Igaüks vastutab ise oma tööõnne eest

Tiia Ilves. Foto: Aigar Lusti

Tiia Ilves on viimasel kümnendil juhtinud kolme brändi, mis kõik koonduvad ühtse katuse, Reitan Convenience Estonia alla. Oma tegevusvaldkonnas – jaekaubanduses – on Tiial selle aja jooksul olnud kriise ja väljakutseid, aga just pidevalt muutuvate oludega toimetulek ning sektori areng on tema jaoks edasiviivaks jõuks. Küsis Kadri Kütt.

Sinu karjääriteed vaadates jääb silma, et alustasid täiesti teises valdkonnas.

Minu esimene eriala on kodumajanduse ja käsitöö õpetaja, aga tavakoolis ei olegi ma kunagi töötanud, vaid tegin seda rehabilitatsioonikeskuses. See erialavalik oli minu jaoks asjade loomulik käik, sest olen kasvanud peres, kus tehti käsitööd igapäevaselt. Nimelt töötas minu ema samuti käsitöö- ja kunstiõpetajana. Millegi tegemine oma kätega oli loomulik osa mu lapsepõlvest, mille eest olen tänulik. Ja ma hindan seda oskust ka teiste puhul.

Millised olid sinu edasised sammud?

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt