fbpx

Tehnoloogia tagab parema nähtavuse teel tippu

Jürgen Jalakas on Elisa ärikliendi müügi- ja teenindusvaldkonna juht

Tehnoloogial on teadagi suur osa nii sportlaste treenimises, tulemuste saavutamises kui ka selles, et publik saaks kaasa elada. Samas pole see nii enesestmõistetav veel ettevõtte juhtimises või äriprotsesside planeerimisel.

Viimastel kümnenditel on toimunud iseäranis kiire tehnoloogiline areng ja keegi ei kujuta spordis enam teed tippu ette ilma nutiseadmete, täppismõõtmiste või uute tehnoloogiateta. Kuid organisatsioonide ja ettevõtete töö korraldamisel ja tippu rühkimisel ollakse siiski alles lapsekingades.

Kes vähegi sporti jälgib, see teab, et tulemuste mõõtmisel kasutatakse juba ammu robotite abi. Olgu selleks näiteks mehitamata joonekohtunikud tennise Austraalia lahtistel või nutikate mõõteseadmetega varustatud NBA liiga mängijad, et mõõta nende iga liigutust, reaktsiooni ja sooritust. Kui aga püüda seda ärisse üle kanda, peame astuma sammu tagasi.

Mõni erand välja arvatud, nõuab tee tippu palju panustamist ning keegi ei jõua tulemusteni ilma läbimõeldud tööta ja pühendumiseta.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt