fbpx

FS Team Tallinna juht Kõivumägi: läheme Euroopast poodiumikohti tooma

Piloodiga vormel FEST22 (Foto: TalTech)

Tudengivormeli meeskonnal FS Team Tallinnal terendab peagi ees järjekordne võistlusreis. Meeskonna 15 tegutsemisaasta jooksul on suviste turneedega käidud läbi kogu Euroopa ning jõutud ka USA-sse ja Kanadasse. Nüüd on kätte jõudmas hetk, mil stardijoonele asuvad viimase üheksa kuu jooksul arendatud ja toodetud uhiuus elektrivormel FEST22 ja isejuhtiv vormel FEST18-DV.

Tänavune võistlusreis viib FEST22 Itaaliasse, Austriasse, Ungarisse, Saksamaale ja Hispaaniasse. „Oleme eriti uhked, et pääsesime Saksamaa võistlusele, sest see on Euroopa suurim ja tähtsaim. Loodame seal mõnel alal sakslastele „koti pähe tõmmata“, sest mis saaks olla magusam, kui võita autotööstuse epitsentris tegutsevaid meeskondi, keda toetavad Porsche, Audi või BMW,“ räägib meeskonna juht Georg Kõivumägi Inseneeriale. „Plaanime Itaalias kaitsta eelmise hooaja võitu ja Austrias jõuda poodiumile nagu mullu. Isejuhtiva vormeliga on siht startida Itaalias,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt