fbpx

Tehnoloogiauudised: inseneritelefonist, Taiwani kiipidest kuni Lightyear 0-ni

Termokaameraga telefoniga saab elektrik leida elektrikilbist hetkega kuumenenud kontaktid ja juhtmed (Foto: AGM)

AGM Glory G1S – tõeline inseneritelefon, mis näeb öösel ja kannatab kõrgelt kukkumist

Millise telefoniga peaksid tööd tegema insenerid? Loomulikult sellega, mis on erinevaid andureid ja kaameraid täis pikitud ning mis pole mõeldud üksnes sotsiaalmeediasse ilupiltide postitamiseks. AGM ongi teinud just selliseid. Nende uus eriline kestvustelefon pakub omadusi, mida pole üheski teises telefonis.

Selline näeb välja öine rand AGM-i telefoni öönägemise kaameraga (Foto: AGM)

AGM Glory G1S on uus mudel, millel on olemas infrapuna-öökaamera. See on nagu öine valvekaamera, mis kasutab infrapunasensorit ja mille pilti aitab välja joonistada tagaküljel olev infrapunaprožektor. See on nagu luuraja öönägemise seade.

Kuid lisaks on sel mudelil näiteks ehitusinsenerile väärt sensor – infrapunakaamera. Võrreldes teiste turul olevate telefonidega on AGM-il infrapunakaamera eriti hea resolutsiooniga: 256×192 ning see salvestab videot kuni 25 kaadrit sekundis.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt