fbpx

Kas sa tunned end turvaliselt?

Katri Delimoge kirjutab seekord sellest, kuidas eduka ettevõtte tegevusvalemisse on psühholoogiline turvalisus sisse kootud ja kuidas juhid käituvad, et seda tagada.

„Ta tuli ja tegi esitluse oma uue „geniaalse“ idee kohta, ise uhkusest pakatamas. Aga sa tead ju mind: ma ütlesin talle otse näkku, et see on täielik jama. Ikka täislollus lausa, ma ei saanud isegi naeru pidama! Ja tema?! Lasi oma kraanid valla ja jooksis ruumist välja. Nagu lasteaed! Kas ma pean siis enne ausa arvamuse ütlemist inimesed mullikilesse pakkima?!” ventileerib üks juht tooteesitluse järel.

Psühholoogiline turvalisus – mis ja miks?

Töökeskkonnad ja inimesed on erinevad. Küll aga ühendab kõiki edukaid organisatsioone üks ülioluline aspekt – töökeskkond, mis pakub nii psühholoogilist kui ka füüsilist turvatunnet. Koht, kus me saame hirmuvabalt olla meie ise kogu oma eheduses ja imelisuses. Ja niisuguse keskkonna tulemiks on pikk nimekiri igasugu suurepäraseid asju: töötajate suurem rahulolutunne,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt