fbpx

Mitmekülgne Jüri-Mikk Udam: minu missiooniks on haridus ja keskkond

Jüri-Mikk Udami suur suunamuutus: tippspordist roheenergeetikasse. Sügis 2021. (Foto:
Eesti Energia)

Eesti sõudekoondisega Tokyo olümpial silma paistnud Jüri-Mikk Udam on äsja justkui profiili vahetanud ja vesinikumajanduse alal tööle asunud. Lisaks peab Udam veebis matemaatikakooli Harimik. Tegelikult on Tallinna Reaalkooli ja Harvardi kasvandiku, mehhaanikainseneri kutsega Udami (28) elus olnud kogu aeg mitu paralleelset ja edukat liini: sport, reaalalad, kool, muusika. Nüüd on reaalalad esiplaanil, kuna Udam tegeleb Eesti Energias vesinikumajanduse juurutamisega. Kirjutab Ants Vill.

Mis motiveeris spordijärgselt roheenergeetikale pühenduma?

Kuna olen hariduselt insener, siis otsustasin, et teen tipptasemel saavutusspordiga pausi ja asun oma erialal tööle. Energeetika on ala, millega teadsin, et tahan tegeleda ja ühtlasi juhtuski, et selline võimalus tekkis. Nüüd olen Eesti Energias vesinikuvaldkonna projektijuht. Siiani olin seda huvitavat teemat vaid ise uurinud.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt