fbpx

Marika Raiski: kõige enam on mind juhiks kasvamisel aidanud töökus

Marika Raiski. Fotod: Jake Farra

Elisa Eesti suhtekorralduse valdkonna juhile Marika Raiskile meeldib kõige rohkem coach’iv juhtimisstiil, mis seab juhi visionääri ja toetaja rolli. Küsis Mirjam Moisto.

Milles sinu töö sisu seisneb?

Kommunikatsiooni valdkonna juhina olen Elisa Eestis töötanud üle 14 aasta ning coach’ina üle kahe aasta. Coach’in inimesi ka väljastpoolt Elisat. Suhtekorralduse valdkonna juhina on minu ülesanne tagada, et kogu oluline teave ettevõttes toimuva kohta jõuaks kõikide töötajateni ning ka majast väljapoole. Samuti vähendada mainekahju, mis võib tekkida ettevõttele negatiivsete teemade üles kerkides.

Minu vastutusalas on sise- ja väliskommunikatsioon, ettevõtte sotsiaalmeedia kanalid ning sisuturundus. Aitan ka koos tiimiga ellu viia Elisa strateegilisi eesmärke. Toon ühe näite… Kui varem oli Elisa vaid telekommunikatsioonifirma, siis kuus aastat tagasi ühinesime tele- ja internetiteenuseid pakkuva Starmaniga.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt