fbpx

Kuldar Väärsi: robootikasüsteemid muudavad pikas perspektiivis kogu sõjapidamist

Kuldar Väärsi. Foto: Meeli Küttim

EY Eesti aasta ettevõtjaks valitud Milrem Roboticsi juht Kuldar Väärsi peab Milremi ülesehitamist vaieldamatult oma suurimaks saavutuseks. Küsis Erik Samel.

Mis on praegu teie töised prioriteedid?

Esiteks ettevõtte kasv, nii inimeste arvult, geograafiliselt kui ka organisatsiooni seisukohast ehk protsesside poole pealt. Inimeste arv kasvas meil eelmisel aastal lausa 120 pealt 190ni. Geograafiliselt oleme nüüd lisaks Eestile ka Soomes, Rootsis ja Hollandis. Ja organisatsioonilisest kasvust rääkides rakendame kaitsetööstussektorile omaseid protsesse.

Me ei saa olla n-ö prototüüpimise startup, vaid peame olema struktureeritud ja hästi toimiv ettevõte. See on kindlasti üks kõige olulisem prioriteet, millega oleme juba viimased poolteist aastat tõsiselt tegelenud. Meie põhitoode, mehitamata maismaasõiduk THeMIS on valmis. Selle viiendat põlvkonda oleme müünud juba 14 riiki ja neid sõidab üle maailma ringi üle 50.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt