Kõik artiklid

Käes on õige aeg suvisteks äri- ja reklaamkinkideks

Autor: Kruze

Kevadine kana nokib kõige magusama tera ehk käes on just õige aeg äri- ja reklaamkinkide tellimiseks ning värskenduseks suviste meenete osas. Lastes õige aja käest, võib kahaneda valik ning pikeneda ka tarneperiood. Miks on suvi parim aeg reklaamiks?  Võib tunduda, et suvel inimesed puhkavad ja tööalaseid tegevusi toimub vähe. Tegelikult on suvi just parim aeg […]

Kevadine kana nokib kõige magusama tera ehk käes on just õige aeg äri- ja reklaamkinkide tellimiseks ning värskenduseks suviste meenete osas. Lastes õige aja käest, võib kahaneda valik ning pikeneda ka tarneperiood.

Miks on suvi parim aeg reklaamiks? 

Võib tunduda, et suvel inimesed puhkavad ja tööalaseid tegevusi toimub vähe. Tegelikult on suvi just parim aeg passiivseteks reklaamikampaaniateks, sest kõik naudivad vabaõhuetendusi, aiakontserte, basseinipidusid, festivale, randa ja muid väliüritusi! Seega kui on vähegi soovi suvel oma teenuste ja toodetega silma jääda, siis on parim tellida suvised reklaammeened ning kingitused ära juba täna, et need õigeks sündmuseks kingisaaja kätte jõuaksid.

Kvaliteetsed reklaamkingitused süvendavad kaubamärgiteadlikkust

Kvaliteetne reklaamkink tähendab praktilist, keskkonnasõbralikku, kauni kujundusega ning vastupidavat toodet. Seega ei tasu ärikinke valides lati alt läbi minna. Kui kink kliendile või koostööpartnerite meeldib, kannab ta seda endaga kaasas, kiidab oma sõpradele-tuttavatele ning kaubamärgi tuntus kasvab. Seega tasub mõelda, millised kingitused just suvisel ajal kõige paremini silma jäävad – Eestimaa suvesse sobivad näiteks päikeseprillid, nokamütsid, saunalinad, piknikukomplektid, pleedid, vihmavarjud, jooginõud, purkide-pudelite jahutajad ning kokkupandavad matkatoolid.

Suvi on sportlik aeg

Aina enam inimesi leiab enda jaoks väljakutse rahvaspordiürituste näol, olgu selleks orienteerumine, maratonijooks, triatlon või mõni meeskonnamäng. Samuti näeme ka tööandjaid oma mainekampaaniates aina rohkem rõhutamas töötajate tervisele ja reaalselt panustamas nende sportlikkuse kasvatamisele. Miks mitte üllatada kliente, töötajaid ja koostööpartnereid rannapalli, tuulejope, hüppenööri, veekindla telefoniümbrise, mugava spordimehe kõhukoti või kõrvaklappidega?

Praktiline kingitus on alati omal kohal

On inimesi, kellel tundub olevat kõik olemas ning kellele on keerukas üllatust teha. Aga ka nende jaoks on meil olemas terve rida ideid! Suvekingituste nimekirjas on omal kohal sellised praktilised kingitused, mis küll ühel hetkel saavad otsa või kuluvad ära, ent mille üle iga inimene rõõmu tunneb. Nendeks on päikesekaitsekreem, sääsetõrjevahend, pudel käsitööõlut ja kvaliteetveini või mõnusa kodumaise söögi-joogiga korvike väljasõiduks.

Ühine kampaaniaga ja võida elektritõuks!

Kuni 31. augustini 2022 on kõikidel Kruze äri- ja reklaammeenete tellijatel suurema kui 500-eurose ostu puhul võimalik osaleda elektrilise tõukeratta loosis. Igal kampaaniakuul aprillist augustini läheb loosi üks tõukeratas koos kiivriga. Iga 500-eurone ost annab loosikorvis ühe hääle ehk kui näiteks ostusumma on 2000 eurot, on loosikorvis juba 4 häält! Kampaania kohta täpsem info SIIN.

Kruze Disain soovib kinkimise rõõmu ja brändimise tarkust! 

Kui tunned, et Sul puuduvad ideed laheda ärikingituse tegemiseks, siis ära kuluta rohkem oma kallist aega! Pöördu Kruze Disaini poole ja koos leiame kõige vägevama lahenduse.

Kruze Disaini tootevalikust leiad kindlasti sobiva ja personaalse kingituse igale kliendile, töötajale ja koostööpartnerile. Võta meiega ühendust kruze@kruze.ee või broneeri virtuaalkohtumine Kruze müügiesindajaga SIIN ja leiame üheskoos parima lahenduse!

Kruze Disain soovib kinkimise rõõmu ja brändimise tarkust!

#kruzedisain #kruze #disain #logo #kuumpresstrükk #eluviis #bränding #hooldus #tootehooldus #logoga #reklaamkink #ärimeene #ärikingitus #kingitus #planeerimine #reklaammeened #kinkekomplektid #giftset #personaliseeritud #korporatiivkingitused #nimelisedkingitused #kingidkollektiivile #kingitused #tsärgid #koostöö #kingiideed #uusärihooaeg #sügistooted #ärihooaeg #kingidpartneritele

Kõik artiklid

Veel samal teemal: