Kõik artiklid

Ei taha järjekordset logoga T-särki? Kruzel on parem mõte!

Autor: Kruze

Humoorika lausega T-särk ja ettevõtte logoga fliis on küll toredad kingitused nii meeskonnale kui ka äripartneritele, kuid rõivamaailm on tegelikult oluliselt kirjum ning fantaasiarikkam. Miks mitte varuda kingikotti uusi põnevamaid ja praktilisi üllatusi? Meeles tasub vaid pidada, et logoga rõivas on kui ettevõtte visiitkaart, mis on lisaks kingisaajale nähtav ka kõigile neile, kes kohtavad teda seda kandmas. Seega on […]

Humoorika lausega T-särk ja ettevõtte logoga fliis on küll toredad kingitused nii meeskonnale kui ka äripartneritele, kuid rõivamaailm on tegelikult oluliselt kirjum ning fantaasiarikkam. Miks mitte varuda kingikotti uusi põnevamaid ja praktilisi üllatusi? Meeles tasub vaid pidada, et logoga rõivas on kui ettevõtte visiitkaart, mis on lisaks kingisaajale nähtav ka kõigile neile, kes kohtavad teda seda kandmas. Seega on oluline, et rõivas oleks kvaliteetne, kandjale mugav ja istuks ilusasti seljas.

Spordirõivad näitavad hoolimist

Ettevõtte logo või laheda hüüdlausega jooksuretuusid, tenniseseelik, tuulekindel dressipluus ning pallimängurõivad näitavad, et kinkija on kursis oma äripartneri hobiga ning toetab teda selles igati. Endalgi oleks uhke tunne käia discgolfi mängimas, jõusaalis treenimas või terviserajal jooksmas, kandes seljas hea koostööpartneri südamest tehtud kingitust. Spordirõivaste kinkimine on investeering tervisesse ja heasse enesetundesse ning aitab kingisaajal püsida valitud rajal.

Soe jakk meenutab sooja südamega kinkijat

Praktilise kingituse osas on heaks vihjeks Eestimaa kliima: jahedavõitu suved, tuulised ilmad ning pidevad vihmahood läbi aasta panevad alatasa mõtlema, et ega ma ometi liiga õhukeselt riides ole. Mõtle see mõte julgelt teiste eest ära! Tuulekindel vest, soe jope ning kvaliteetne vihmakeep aitavad teha tööd ja veeta vaba aega, nautida kontserte ning puhkust muretult. Ja seejuures mõtleb kandja alati jaheda ilmaga sooja jakki või keepi peale tõmmates selle kinkijale. Kruze pakub laia valikut nii jopesid, veste kui ka keepe.

Triiksärk – see on juba midagi uut!

Nagu öeldud, on T-särgid ja fliisid küll toredad rõivaesemed, aga idee uudsuselt veidi kulunud. Mis oleks, kui seekord paneks kingipakki ühe kauni mustriga triiksärgi? Triiksärgid ei lähe kunagi moest, neid kantakse nii ülikonnaga kui ka teksaspükste peal, nii lipsuga kui ka ilma ning ägedamatele saab lisada ka mansetinööbid. Kui soovid oma äripartnerit tõeliselt üllatama panna, siis eriilmeline triiksärk suudab seda kindlasti.

Äge müts, sall või kindapaar on kindla peale minek

Teistele kingituse tegemine on väga suur väljakutse, sest me ei taha ju keegi osta asju, mis jäävad kasutult garderoobikapi põhja seisma. Kahtluste korral tasub mõelda pigem stiilsele praktilisele kingitusele, millel on lisaks kenale välimusele ka väike kaval lisafunktsioon – näiteks kvaliteetsed puutetundlike sõrmedega kindad, helkurlõngast kootud elupäästja-müts, lipuvärvides sall, soe karvane vest või suurte taskutega kampsun.

Aksessuaarid panevad kastist välja mõtlema

Kink ei pea olema suur, küll aga peab valmistama saajale head meelt. Kui teie kolleegil või äripartneril on nõrkus söögitegemise või grillipidude vastu, oleks tore teda motiveerida mõnusa põllega. Inimesele, keda näeb pidevalt kandmas rangelt ühesugust lipsu, võiks vabamate sündmuste tarbeks kinkida vallatumate toonidega lipsu. Ja kõigile kuluvad marjaks ära praktilised aksessuaarid nagu vööd või libisemisvastaste taldadega sokid. Mõelge julgelt kastist välja ning üllatage oma kliente ning partnereid!

Ära mõtle üle!

Kui tunned, et Sul puuduvad ideed laheda ärikingituse tegemiseks, siis ära kuluta rohkem oma kallist aega! Pöördu Kruze Disaini poole ja koos leiame kõige vägevama lahenduse. Kruze Disaini tootevalikust leiad kindlasti sobiva ja personaalse kingituse igale kliendile, töötajale ja koostööpartnerile. Võta meiega ühendust kruze@kruze.ee või broneeri virtuaalkohtumine Kruze müügiesindajaga SIIN ja leiame üheskoos parima lahenduse!
Kruze Disain soovib kinkimise rõõmu ja brändimise tarkust!
#kruzedisain #kruze #disain #logo #kuumpresstrükk #eluviis #bränding #hooldus #tootehooldus #logoga #reklaamkink #ärimeene #ärikingitus #kingitus #planeerimine #reklaammeened #kinkekomplektid #giftset #personaliseeritud #korporatiivkingitused #nimelisedkingitused #kingidkollektiivile #kingitused #tsärgid #koostöö #kingiideed #uusärihooaeg #sügistooted #ärihooaeg #kingidpartneritele
Kõik artiklid

Veel samal teemal: