fbpx

Ei taha järjekordset logoga T-särki? Kruzel on parem mõte!

Humoorika lausega T-särk ja ettevõtte logoga fliis on küll toredad kingitused nii meeskonnale kui ka äripartneritele, kuid rõivamaailm on tegelikult oluliselt kirjum ning fantaasiarikkam. Miks mitte varuda kingikotti uusi põnevamaid ja praktilisi üllatusi? Meeles tasub vaid pidada, et logoga rõivas on kui ettevõtte visiitkaart, mis on lisaks kingisaajale nähtav ka kõigile neile, kes kohtavad teda seda kandmas. Seega on oluline, et rõivas oleks kvaliteetne, kandjale mugav ja istuks ilusasti seljas.

Spordirõivad näitavad hoolimist

Ettevõtte logo või laheda hüüdlausega jooksuretuusid, tenniseseelik, tuulekindel dressipluus ning pallimängurõivad näitavad, et kinkija on kursis oma äripartneri hobiga ning toetab teda selles igati. Endalgi oleks uhke tunne käia discgolfi mängimas, jõusaalis treenimas või terviserajal jooksmas, kandes seljas hea koostööpartneri südamest tehtud kingitust. Spordirõivaste kinkimine on investeering tervisesse ja heasse enesetundesse ning aitab kingisaajal püsida valitud rajal.

Soe jakk meenutab sooja südamega kinkijat

Praktilise kingituse osas on heaks vihjeks Eestimaa kliima: jahedavõitu suved,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt