fbpx

Erilised inimesed väärivad erilist tänu ehk kuidas rõõmustada oma töötajaid

Erilised inimesed väärivad erilist tänu ning eriti käib see nende inimeste kohta meie ümber, kes on andnud endast 200 protsenti, et tänasel keerulisel ajal professionaalselt ning kindlameelselt oma tööülesandeid täita. Kindlasti on paljud tööandjad murdnud pead, kuidas oma töötajaid südamest tänada ning nende igapäevaellu rõõmu tuua. Aitame meelsasti nii jõu kui ka nõuga!

Nimeline kruus on armas ja rõhutab personaalsust

Väga oluline on valida oma töötajatele selline tänukink, mis kannaks endas ettevõtte sõnumit ja oleks samas sõbralik meeldetuletus ja tänuavaldus koos tehtust. Seega peaks kingitus olema personaalne, olles mõeldud just konkreetsele inimesele. Armas ja samas praktiline on näiteks tööandja logo või tunnuslausega nimeline kruus. Ekstra tasub aga tähelepanu pöörata sellele, et töötaja nimi oleks kruusil õigesti kirjutatud! Sellise pisikese tänukingi võiksid saada näiteks aasta eduka lõpu puhul koos sooja käepigistusega kõik töötajad.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt