Kõik artiklid

Erilised inimesed väärivad erilist tänu ehk kuidas rõõmustada oma töötajaid

Autor: Kruze

Erilised inimesed väärivad erilist tänu ning eriti käib see nende inimeste kohta meie ümber, kes on andnud endast 200 protsenti, et tänasel keerulisel ajal professionaalselt ning kindlameelselt oma tööülesandeid täita. Kindlasti on paljud tööandjad murdnud pead, kuidas oma töötajaid südamest tänada ning nende igapäevaellu rõõmu tuua. Aitame meelsasti nii jõu kui ka nõuga! Nimeline kruus […]

Erilised inimesed väärivad erilist tänu ning eriti käib see nende inimeste kohta meie ümber, kes on andnud endast 200 protsenti, et tänasel keerulisel ajal professionaalselt ning kindlameelselt oma tööülesandeid täita. Kindlasti on paljud tööandjad murdnud pead, kuidas oma töötajaid südamest tänada ning nende igapäevaellu rõõmu tuua. Aitame meelsasti nii jõu kui ka nõuga!

Nimeline kruus on armas ja rõhutab personaalsust

Väga oluline on valida oma töötajatele selline tänukink, mis kannaks endas ettevõtte sõnumit ja oleks samas sõbralik meeldetuletus ja tänuavaldus koos tehtust. Seega peaks kingitus olema personaalne, olles mõeldud just konkreetsele inimesele. Armas ja samas praktiline on näiteks tööandja logo või tunnuslausega nimeline kruus. Ekstra tasub aga tähelepanu pöörata sellele, et töötaja nimi oleks kruusil õigesti kirjutatud! Sellise pisikese tänukingi võiksid saada näiteks aasta eduka lõpu puhul koos sooja käepigistusega kõik töötajad.

Vahva rõivaese rõõmustab kandjat

Erksavärvilised, kaunid ja kvaliteetsed pusad, fliisid, pleedid, joped, kaelasallid ja kindad on alati vahva üllatus saajale, sest tegemist on igati praktilise kingitusega. Varustades rõivad ka ettevõtte logoga, tekitab see töötajates ühtekuuluvustunnet ning annab märku ettevõtte soovist näidata, et see tore inimene esindaks oma tööandjat ka väljaspool töökohta.

Ühine tegevus värskes õhus tekitab ühtekuuluvustunnet

Meeskonna sündmuste korraldamine ja ühistegevused on väga tähtsad nii tiimi omavahelise koostöö arendamisel kui ka ühtekuuluvustunde tekitamisel. Lisaks annavad üritused väljaspool töökohta võimaluse oma kolleege uue külje pealt tundma õppida ning vabas õhkkonnas positiivset energiat ammutada. Ükskõik, kas võtate ette ühise orienteerumise metsikus looduses, jalgrattamatka, vaatamisväärsuste külastamise või saunaõhtu, oleks selle käigus tore üllatada töötajaid ka väikese meenega. Üheks praktiliseks kingituseks on näiteks logode ja nimedega pehmed saunalinad, pleedid või soe mütsi- ja kindakomplekt, aga miks mitte ka seljakott või pealamp. Olgu tegemist sportlikku laadi meelelahutuse või ühise bussisõiduga mööda Eesti tuletorne, alati annab igale sündmusele palju juurde sellega haakuv ühine sümboolika.

Tööjuubelite tähistamine olgu siiras ja südamlik

Iga ettevõtte edu alus on professionaalsed ja lojaalsed töötajad. Lojaalsuse üks tõestus on töötajate pikk tööstaaž, mida paljud tööandjad uhkusega ka partneritele, klientidele ning uutele kolleegidele esile toovad. Ettevõtetes, kus oma inimestest tõeliselt hoolitakse, on kombeks tähistada ka tööjuubeleid ehk tänada hea koostöö eest neid töötajaid, kellel täitub ettevõttes 5, 10, 15, 20 või veelgi enam aastaid. Kindlasti ei piisa siin pelgalt aukirjast ja käepigistusest, vaid häid töötajaid tuleks hellitada enamaga! Lisaks avalikule ettevõtte sündmusel tunnustamisele võiks üle anda kingi, mis võiks jääda inimest pikaks ajaks rõõmustama, kandes endas positiivset sõnumit ja südamlikku tänu. Sellised kingitused on näiteks graveeringuga käe- või seinakell, seinamaal, lillevaas, aga miks mitte ka mõelda loovamalt ning kinkida vastavalt töötaja harrastusele graveeringuga mäesuusad või jalgratas.

Ühine arengupäev tõstab motivatsiooni topelt

Väga paljud ettevõtted ja asutused on viimaste aastatega teinud läbi hulga muudatusi ega pruugi tänagi end tuleviku ees väga kindlalt tunda. Kuidas aga julgustada ja motiveerida sellises situatsioonis töötajaid ning sisendada neisse positiivsust? Üheks suurepäraseks võimaluseks on ühised arengupäevad, mis ühelt poolt aitavad igal inimesele tegeleda otseselt enesearenguga, teisalt aga leida ühisosasid kogu kollektiivi vahel. Ja kui koolituspäeva ilmestavad vahvad meened tööandjalt nagu nimelised kuuma joogi topsid, uue aasta kalendermärkmik, vahva seltskonnamäng või kirjavahendite komplekt, jagub motivatsiooni kindlasti pikemaks ajaks!
Kruze Disaini tootevalikust leiad kindlasti sobiva ja personaalse kingituse igale kliendile, töötajale ja koostööpartnerile. Võta meiega ühendust kruze@kruze.ee või broneeri virtuaalkohtumine Kruze müügiesindajaga SIIN ja leiame üheskoos parima lahenduse!
Kruze Disain soovib kinkimise rõõmu ja brändimise tarkust!
#kruzedisain #kruze #disain #logo #kuumpresstrükk #eluviis #bränding #hooldus #tootehooldus #logoga #reklaamkink #ärimeene #ärikingitus #kingitus #planeerimine #reklaammeened #kinkekomplektid #giftset #personaliseeritud #korporatiivkingitused #nimelisedkingitused #kingidkollektiivile #kingitused #tsärgid #koostöö #kingiideed #uusärihooaeg #sügistooted #ärihooaeg #kingidpartneritele
Kõik artiklid

Veel samal teemal: