fbpx

Vitamiinitootja NorVita: automatiseerimine on ellujäämise küsimus

(Foto: NorVita)

Uuendusmeelse toidulisandite ja vitamiinide tootja NorVita arendatud uudse tehnoloogiaga suukaudsed sprei-vitamiinid on tavapärastest tablettidest kuni 2,6 korda tõhusamad. Ettevõtte asutaja Kristi Aedma sõnul on innovatsioon, digitaliseerimine ning automatiseerimine möödapääsmatu igas sektoris. Kirjutab Gerli Ramler.

NorVita pakub põhiliselt mikrotoitaineid: vitamiine B, C ja D, mineraalidest magneesiumit, rauda ja tsinki ning eritooteid nagu musta leedrimarja ekstrakti, melatoniinipõhiseid uneparandajaid, pohmellileevendajat ning biotiini, mis kannab muide tiitlit „Anne ja Stiili Ilulemmik 2022”. „Meie eesmärk on arendada kvaliteetseid uuenduslikke tooteid, mida oleks lihtne tarbida ning millest on tõesti kasu. Oleme keskendunud pihustatavatele- ja geelvitamiinidele, millel on teadusuuringute järgi kõige tõhusam toime. Liposoomne vitamiin imendub organismi tablettidest näiteks seetõttu paremini, et liposoom kaitseb vitamiini maohappe eest,” selgitab Aedma.

Toodang on pakendatud õhuvabadesse vaakumpakenditesse. Kui harilikust pudelikesest pihustades pääseb õhk vitamiinile ligi ning pärast esimesest pihustuskorda kipub toote efektiivsus langema,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt