fbpx

Tallinna Linnamuuseumi juhid: loomingulisus aitab muudatusi läbi viia

Heli Nurger ja Marge Sassi. Foto: Meeli Küttim

Tallinna Linnamuuseumi töötajate koostöös sündinud arengukava andis muuseumide tööle uue sisulise tähenduse ning pakkus ka leevendust kahe aasta pikkusele koroonavaakumile. Arengukava loomisest ja sellest, kuidas koroonaperioodil tühjaks jäänud muuseumid taas rahvarohkeks muutuvad, rääkisid Eva Pärtelile Tallinna Linnamuuseumi direktor Heli Nurger ja arendusjuht Marge Sassi.

Arengukava tegemise tõuke andsid mitmed muuseumi juhid, kes tunnetasid Kultuuriliidri koolitusel jm käinuna vajadust arengu strateegilise planeerimise järele. Nurgeri sõnul saadi aru, et organisatsiooni kui terviku edasiminekuks on tarvis valdkonnapõhist planeerimist. Koroonaperiood andis selleks suurepärase võimaluse, et piirangute ja muuseumide sulgemise tõttu tööst eemal olnud inimesed taas ühise eesmärgi nimel kokku tuua.

Arengukava koostamise protsessi värvati väljastpoolt maja appi juhtima Mairo Rääsk, kellel ka varasem muuseumitaust. Start algas avaseminarist, misjärel algas töö juba rühmades. Linnamuuseumil on seitse filiaali ehk muuseumi,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt