fbpx

Lapse kirg arvutimängude vastu aitas isal luua veebikeskkonna iseehitajatele

(justbuildit.eu)

Tänane ehitusmaterjalide turg on üleküllastunud ja segadusseajav, sest sarnaseid tooteid on palju ning tihti puudub selge tehniline informatsioon, milleks konkreetne toode on mõeldud. Eriti keerukas on õigete materjalide soetamine e-kauplusest. Kirjutab Gerli Ramler.

„Inimesel, kes igapäevaselt ehitusega ei tegele, võib päris raske olla vahet teha erinevatel toodetel ja mõista nende otstarvet ning kasutustingimusi,” ütleb ehituse juhtimise ja omanikujärelevalve kogemusega Veigo Kallaste, kellelt küsitakse tihti nõu ehitusmaterjalide kohta. „Sain ammu aru, et professionaalset abi vajab tegelikult iga iseehitaja, kuid siinkohal tekkis küsimus, kuidas nende probleemidele leida head lahendust. Igaühele ei jõua ajaliselt telefoni või e-kirja teel vastata.”

Ta jõudis mõneti üllatava lahenduseni kodus, nähes oma 10-aastast poega mängimas arvutimänge Minecraft ja SimCity. Laps ehitas maju ja elukeskkondi igasuguste erialaste teadmisteta ja nii tekkiski Kallastel idee, kuidas ehitusalane nõu võimalikult paljude inimesteni viia.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt