fbpx

Andi Hektor: usun inimeste autonoomiasse ja mõtlemisvõimesse

Andi Hektor. Foto: Meeli Küttim

GScani juhatuse esimees Andi Hektor ei suuda teha asju, kus pole taga emotsiooni ja visiooni. Emotsioone aga saab ja tulebki suunata. Pingelises iduettevõtluses tuleb tema sõnutsi juhtimiskultuuriga igapäevaselt ja süsteemselt tegeleda ning küsida nõu kogenud tegijatelt. Vestles Erik Samel.

Kuidas GScan alguse sai?

Meie lugu algas aastal 2016 ja on ilus näide sellest, kuidas ühest tehnilisest kõrvalprojektist võib välja kerida hoopis tehnoloogiline läbimurre. See hakkas peale ettevõttest GoSwift, mis arendas järjekorrasüsteemi piiripunktide jaoks ja mida juhtis Hannes Plinte. Logistikaettevõtetele oli selline süsteem tohutu suur edasiminek, sest veoautod ei pea enam piiril tunde ja mõnikord päevi seisma, vaid saavad broneerida aja ja siis õigel hetkel piirile minna. Tekkis huvitav idee võimaldada piiripunktis autodele samasugune täisautomaatne ülesõit, nagu on lennujaamades inimestele. Aga kuidas loendada,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt