fbpx

Tähendusrikas töö – kuidas selleni jõuda?

Kas teie teate, mis teid tegelikult käivitab? Mis on need tegevused, mida te tõeliselt naudite? Mis on see, mis teid motiveerib? Kuidas jõuda kõrgema eneseteostuseni, kirjutavad Goal Marketingi strateeg ja koolitaja Olesija Saue ning juhtide ja meeskondade coach ja koolitaja Aili Nurmeots.

Kui keegi valib karjääri valdkonnas, mille suhtes ta ei tunne kirge ja kus tal pole ka annet, siis on raske ette kujutada, et ta tunneks sellest rõõmu isegi siis, kui ta jõuab seal tippu. Tänapäeval arutatakse järjest rohkem, kuidas leida tööd, mis paneb silmad särama. Järjest enam räägitakse ka sellest, et otsuste langetamisel tuleb järgida oma südant või kirge. Kirg oma töö vastu aitab drastiliselt suurendada meie igapäevast õnnetunnet. Nii tunneme oma tööga rohkem emotsionaalset sidet ja oleme motiveeritud jätkama ka siis, kui on raske. 

Teisalt ütlevad mõned, et soovitus oma kirge järgida on halb nõuanne;

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt