fbpx

Professionaalne identiteet ja kaugtöö

Kõik see, millega tegelesime enne tööl kontoriseinte vahel, on nüüd meil kodus kaamera ja mikrofoni vahendusel. Viimatises Research in Organizational Behaviori numbris kirjutatakse, et lisaks infovahetusega seotud probleemidele on n-ö uus aeg tekitanud inimestes küsimuse või kahtluse oma töises identiteedis. Kes ma professionaalselt olen? Kuhu ma kuulun? Teadlased on seda põhjalikult uurinud ja nende soovitus kõlab nii: kuuluvustunnet puudutavat segadust aitab leevendada või vältida see, kui te liitute mõne professionaalide võrgustikuga. Näiteks niisuguse tausta loomine, et „ma kuulun parimate müügimeeste hulka“, täidab üsna tõhusalt vajadust turvalisust loova kuuluvuse järele olukorras, kus tiimid töötavad hajusalt.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt