fbpx

SupplierPlus – sündinud elulisest vajadusest

Peeter Puppart (vasakult), Kaspar Kägu ja Indrek Vilms (Foto: Raigo Pajula)

Elus juhtub sageli, et innovaatiline idee või leiutis sünnib isiklikust vajadusest, nii juhtus see ka Peeter Puppartiga, kelle perefirma müüs Euroopa poekettidele põllumajandustooteid. Ta märkas, et suured kliendid nõudsid arvetele pikki maksetähtaegu, ent pangad keeldusid neid rahastamast.

Summad olid kas pankade jaoks liiga väiksed või asus tarnija lihtsalt „vales“ riigis. See tõi päevavalgele tõsise probleemi: paljud maksevõimelised ettevõtted ei pääse bürokraatia tõttu käibekapitalile ligi. Usus, et tehnoloogia ja uudsete ärimudelite abil on võimalik kapital valla päästa, võttis Peeter kampa kaks endist pankurit – Indrek Vilmsi ja Kaspar Kägu – ning üheskoos hakati otsima viisi kindlustamaks ettevõtetele likviidsust.

Sündis innovaatiline finantsplatvorm SupplierPlus, mis aitab ettevõtetel kiiremini kasvada ja tagab ligipääsu käibekapitalile. Ettevõte on tegutsenud üle kolme aasta, loonud viies riigis kokku enam kui 30-liikmelise rahvusvahelise meeskonna,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt