fbpx

Pidev areng eeldab julgust riskida

Kristiina Reidolv. Foto: Meeli Küttim

Kristiina Reidolv on kogu oma haridus- ja karjääritee jooksul kultuuri tudeerinud ja aidanud seda luua ning esitada. Tõeliselt proovile on ta end pannud aga Vaba Lava keskusi üles ehitades ja Viimsi Artiumi luues. Kultuuriettevõtteid juhib ta kui startup’e. Küsis Kadri Kütt.

Iga samm karjääriteel on sind justkui ette valmistanud järgmiseks. Kas tunned ise ka nii?

Kultuur on olnud minu kirg lapsest peale ja võib öelda küll, et minu karjäär on edenenud loomulikult. Peamine motivaator või missioon ongi mul meeletu huvi kultuurivaldkonna vastu laiemalt. Olen õppinud kunstifilosoofiat ja teatriteadust ning teisalt tegutsenud praktikuna, käivitanud uusi kultuuriorganisatsioone ja andnud oma panuse sellesse valdkonda.

Millised olid sinu ootused Vaba Lava juhtima asudes?

Mind kutsuti sinna 2012. aastal Eesti Etendusasutuste Liidu tegevjuhi kohalt,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt