fbpx

Nõusolekut küsi silmast silma

Kuigi koroonaajastu on meid õpetanud varem uskumatuna tundunud toimetusi virtuaalsena ellu viima, kirjutavad teadlased viimatises Harvard Business Reviews, et kui inimestel on valida sama kaaluga alternatiivide puhul, kas nõustuda mingi ettepanekuga või mitte, siis on silmast silma kohtumise puhul nõustumise tõenäosus ligi 80%, samal ajal kui videokõne abil jääb see 50% ringi. Kui kõrvutati silmast silma kohtumisi näiteks e-kirja teel suhtlusega, viisid vahetud kohtumised isegi kuni 34 korda suurema tõenäosusega oodatava nõusolekuni.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt