Armastus hea saia vastu viis oma ärini

Crustum Pagarikoda ei ole just tavaline äriettevõte, sest abielupaar Anna ja Vasily Shchiry käivitatud ettevõtmises on suurest mahust tähtsam kvaliteet. Algsest B2B suunitlusega ettevõttest on saanud populaarne erakliendi pagariäri, kus küpsetatakse prantsusepäraseid küpsetisi ja seda ilma ühegi grammi pagaripärmita. Kirjutab Eva Pärtel.
Novembris viieaastaseks saanud Crustum sündis tänu heale juhusele. 2016. aastal osales Anna restauraatorite kursuse raames ühe vanalinna restorani peakoka loengutel. Kursuse lõpupeole tõi ta enda tehtud leiba, mida maitstes peakokk küsis, kas Anna saaks seda tema restoranile küpsetama hakata. Anna oli nõus ja leivad hakkasid valmima ühes kokanduskoolis, kes lubas neil öösiti oma kööki kasutada. Leiba viidi ka teistesse restoranidesse proovida. Crustumi idee oli see, et igal restoranil peab olema oma saia-leiva maitse.
Kliendibaas hakkas kasvama ja nii tuli endale ikka oma koht otsida. Sobivaks sai kunagine söögikoht Iva tänaval Kadaka autoturu läheduses,
Kommentaarid on suletud