fbpx

Juhi reha on iga kord erinevas kohas

Enamik juhte, kes on Directoris oma kogemusi jaganud, on tõdenud, et esimestel tööaastatel tuli ikka ette rohkem põrumist, olgu siis teadmatuse või valede hoiakute tõttu. Ilmselt oskab iga töötajagi tuua näite, kus juht pole mõnele probleemile õigel ajal tähelepanu pööranud, on teinud otsuse puuduliku info põhjal vms. Hea abivahend juhile on siin üks ühele vestlused, mille olulisus on koroonapandeemia ajal veelgi suurenenud.

Sageli tuleb ette sedagi, et juht küll teab (või arvab teadvat), kuidas mingit küsimust lahendada, aga tegelikus elus ei kuku see esialgu kuigi hästi välja. Eks vahel polegi muud varianti kui korra reha otsa komistada, aga on ka küllalt neid kordi, kus juht saab ennast ebaõnnestumiste vastu kaitsta, näiteks mentorit või mõnda muud abilist kasutades või ise tudeerides.

Ja nagu sellest veel ei piisaks, tuleb tõdeda, et pahatihti on muudatuse n-ö vajalikkus üksnes juhi peas. Mugav teha, sest keegi ei saa ju selle vajalikkusest aru ja ei viitsi seega ka süveneda,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt