fbpx

Aasta insener 2021 Argo Rosin: rohepööre tõstab inseneride palgad edetabelite tippu

Aasta insener 2021 Argo Rosin (Foto: erakogu)

Eesti Inseneride Liidult aasta insener 2021 tiitli pälvinud Argo Rosina sõnul iseloomustab head inseneri täpsus, pühendumus ja suure pildi nägemise oskus. Tehnikaülikooli inseneriteaduskonna teadusprodekaan julgeb samas kinnitada, et inseneri elukutse on meil alahinnatud ja paljude jaoks märkamatu, ka rakendusteaduste väärtustamisel on kõvasti arenguruumi. Küsimusi esitas Mari Kamps.

Eesti Inseneride Liidu (EIL) president Leo Rummel ütles auhinda üle andes, et Argo Rosin (49) on paistnud silma tulemusliku uurimistööga energiapöördesse panustavas tarkvõrkude, elektritarbimise juhtimise ja elektrienergia kokkuhoiu valdkonnas. EIL hindab aasta inseneri valimisel lisaks insenerikutse omaniku pikaajalistele tööalastele saavutustele ka ühiskondlikku tööd.

Argo Rosin Tallinnas Vabadussõja võidusamba ekspertiisi tegemas (Foto: erakogu)

•         Kui Te, Argo, vaatate möödunule tagasi, siis mis meenub esimesena?

Ikka särtsakad hetked.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt