fbpx

Ettevõtte eduvalem? Supertiim muidugi!

Siin on 10 nõuannet, kuidas tugevatest professionaalidest supertiime luua ja neid hoida. Kirjutab Katri Delimoge.

Olen kuulnud ühe või teise juhiga koostööd tehes ikka: „Küll mul on vedanud, et nii äge punt on kokku sattunud!” või „Ma ei saa aru, miks mõned sobivad meeskonda nii hästi ja teised on justkui täiesti muult planeedilt ja koostöö ei laabu!” Aga supertiim ei ole ei juhus ega vedamine, vaid selle taga on läbimõeldud järjekindel strateegiline lähenemine.  

1. Ära otsi ega kasvata meeskonnas endasugust

Unusta kloonimissoov kohe heaga ära, sest eduka meeskonna eelis peitub just selle liikmete erinevustes – igaühe individuaalsed oskused ja isikuomadused täiendavad ühtses sünergias üksteist suurepäraselt. Juhina tuleb sul strateegiliselt kaardistada, mida on vaja selleks, et ettevõtte eesmärgid saaks edukalt saavutatud. Millised rollid, oskused-teadmised ja inimesed need tulemused koju toovad ja mitte üksnes täna,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt