fbpx

„Aga enne, kui me käed lööme…”

Kuidas tööandjat valides kindlaks teha, kas sealne töökultuur ikka on just sinu see? Kirjutab Katri Delimoge.

  „Meil töötades on sul turu parim palk, optsiooniprogramm, iga-aastane koolituste eelarve, tasuta lõunad kontoris, võimsad töövahendid ja väga tugev äriline strateegia. Lööme siis käed, eks?” vaatab värbaja mulle suurte lootusrikaste silmadega otsa. „Üks hetk, palun, sest enne, kui käed lööme, räägime veel olulisimast – organisatsiooni kultuurist!”

Mis see töökultuur üldse on?

Töökultuur on konkreetse ettevõtte inimeste ühine DNA – sealne aktsepteeritud ja tunnustatud käitumisviis. Just käitumisviisis kajastuvad ka organisatsiooni liikmete uskumused ja suhtumised, mis kõik üheskoos taanduvad sellele, kuidas üksteisega suheldakse, suhestutakse ja koostööd tehakse. Ettevõtte DNA elab igas meeskonnaliikmes, küll aga on selle kultuuri esmasteks loojateks ning eeskujuks siiski liidrid oma väärtuste ning käitumismallidega. Töökultuur on just see MISKI, mis üht või teist ettevõtet eristab,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt